Saturday, December 31, 2011

Bride2be & ex-brides: Belog Ini untuk Kamu!

Dear readers,

Nak sewa kan barang2 kawen korang tapi tak tau kat mana?
Or
Macam best nak buat business, nak buat side income gubah hantaran etc tapi tak tau nak advertise kat mana?

Hah. No more penat dok fikir2 lagi. This is the RIGHT page for you! Belog ni memang KHAS untuk korang!~ ^_^

Suka tak? Suka tak? heee. Ini adalah directory blog untuk SEMUA benda berkaitan wedding. Tujuan kewujudan belog ini adalah untuk memudahkan sesiapa sahaja expecially bride-to-be yang nak kahwin untuk mencari barang2 untuk di sewa / vendors untuk di hire seperti bridal houses, photographers etc. Before Ann kawen, Ann perasan, susah benar nak carik 1 website / 1 stop centre yg ada EVERYTHING pasal wedding stuffs. Terpaksa survey ke sana ke mari sebab mahukan vendor yang terbaik, tapi price affordable :) and sometimes Ann rasa macam buang masa & tenaga. Luckly I have lovely wedding bloggers arounds me..yang sama2 share ideas,bagi moral supports & share info about everything!So sesuai sgt la blog ni untuk bloggers yg ada nak sewakan brg2 kawen korang. Blog ini boleh lah di kira sebagai 1 perhargaan buat bloggers yg sama2 curahkan & share ideas secara details masa buat their wedding prepation kat blog memasing. Priority kepada bloggers la *ewah ;p*

Ok before nak bagi details on barang2 korang, make sure korang 'KHATAM' kan betul2 T&C kat belog ni ok. Ini untuk memudahkan Admin belog ini buat kerja and publish entry korang tu ok :)

Akhir kata,
To all vendors: Best of Luck to all of you. Moga maju jaya la hendaknya. hehe. Dah kaya sok, jangan lupa Ann tau. Mana tau,sok2 anak Ann nak kawen,leh mintak diskaun. *Gila dah fikir anak nak kawen dari skrg.ahahaha*

To all bride to be, hope dengan adanya blog ni, dapat menjimatkan masa & tenaga korang untuk menyevey.hehe & dapat SAVE duit korang. Mana boleh sewa,sewa je. Tak payah membazir nak beli ok. hehe

Hope korang teruskan meyokong blog ini sampai bila2. Tanpa anda, siapalah Ann *Ann, ko ingat ko artis?Ada hati menang award?Cett ;p*

Salam sayang,
Ex-Cik Ann ;p

6 comments:

anak_sateria said...

Congrats Ann for ur supportive efforts to b2b n ex b2b =)

Cik.Puan.Ann said...

thanks dear :)

Anum said...

tahniah ann atas kerjaya baru ann
anum memang sokong ann

Nurun said...

sis, i letak link blog ni kt blog i. tp xde benda utk direntalkn. boleh kn?

rafaliah said...

hai..jemput singgah ke blog saya..tq..:-)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

ShareThis