Monday, November 1, 2010

Term & Condition

Dear readers,

Sila baca dan fahamkan betul2 before send ur email k. TQ :)


1. Priority / keutamaan di berikan kepada bloggers / vendors yang ada website / blog. But it's okay if y'all takde blog/website pon takpe. Just send ur details k :) No charges at all for advertisement. Belog ini FREE. :) 


2. LINK kan BLOG ini : http://ashannweddingstuff.blogspot.com/ di side bar blog anda.


3. Pastu bookmark us & be our FOLLOWER. 


4. Then, COPY&PASTE details kat bawah ni & e-mail to us: ashannweddingstuff@gmail.com


Name: *Required*
Blog/Website URL: *Required* PLEASE bagi link URL yang penuh - blogspot / .com / .com.my etc
E-mail address: *Required*
State: *Required*
Contact no: *Optional*
Type of business / service: *Required* - PLEASE refer to #
Description: *Please state* PLEASE tulis dengan words yg jelas, PADAT & senang di fahami oleh readers / potential customer anda. Short form is NOT allowed.
RM: *Optional*


#Type of business/service offered:


1. Rental items 
2. Hall/Hotel
3. Canopy
4. Homestay
5. Printing [Cards, Banner@bunting etc]
6. Dulang hantaran decorator
7. Dais Decorator 
8. Florist  
9. Fashion Designer
10. Bridal House
11. Make Up Artist
12. Henna Artist
13. Photographer
14. Videographer
15. Caterer
16. Cake Decorator
17. PA System
18. Entertainment [Kompang, Gamelan, Live Band, Dancer etc]
19. Wedding Favors & Gift
20. Others [Please state]

5. Sila sertakan 1/2 gambar untuk barang/produk yang ingin di iklan kan. Gambar WAJIB jelas & terang ok. :) 


6. Sila buat entry / sebar2 kan tentang blog ini di 


BLOG / WEBSITE anda
FACEBOOK anda
TWITTER anda.
FRIENDS & FAMILIES
Atau di mana sahaja,tak kira anda berada di mana,even kepada strangers masa tgh tunggu KTM. hehehe.

Sebarang cadangan / pertanyaan: sila email kan ke admin : ashannweddingstuff@gmail.com

Salam sayang,
Ann

8 comments:

LisaLisut said...

HI Ex Cik Ann :)
Great efforts.Usaha ini amat dihargai oleh b2b like me.I follow this blog and link to mine ek.
(actually b4 this Mazlina@Mazz introduce me ur wedding blog hehe.dia ckp kawan skolah u kot tak silap)

Thanks,
Lisa

Cik.Puan.Ann said...

hey lisa..thanks dear :) mazlina?sape ek?i short term memory lost.haha.tgk rupa ingat kot.anyway teruskan support blog ni k :)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

ANN, sayang kamu sebab buat belog ini. boleh la i pikir nak letak ke tak bisness kat sini. yela, kalau kat tempat lain mcm segan kan. tapi kalu dgn geng2 ex-B2B & B2B tak segan sgt!!
**hugs**

R-YuzSha said...

Hye Ann..
Good idea.. sy Sokong!

basket_lab said...

i love it :) suke2...

Sue Anna said...

oho bagusnye kamu ni.. i xde blog tapi nk rent my wedding dress.. so, bolehla i advertise kat sini.. gracias ye Cik Pn. Ann.. =)

noRa said...

hye ann.. i selama nih ur silent reader... hahahaha... suke tgk ann pnye weding..sume cantik2 belaka..skang nk tggu reception belah lelaki pulak.. gud effort on this blog for b2b like me also... >,<

and i jugak nk advertise la nt i pnye part time bisnes as a freelance mekap kat sini...

nice blog...

Cik.Puan.Ann said...

balkidz, r-yuzsha, basket-lab,sue anna & nora: thanks for ur support & compliment darlings :) really appreciate it! keep supporting tis blog yah ^_^ dan sebar2kan kepada kengkawan & families tau.hihi

Post a Comment

ShareThis